massagepraktijk, Deventer, sportmassage, ontspanningsmassage, seniorenmassage
SportOntspanningZorgZakelijke dienstverleningTarievenEstherContactHome
 
spacerAl jarenlang ben ik werkzaam in de gezondheidszorg als psychiatrisch verpleegkundige op uiteenlopende afdelingen verspreid over het land. Momenteel werk ik vooral in de zorg voor de oudere medemens. Daarnaast werd ik een aantal jaren geleden gegrepen door masseren.

Juist doordat we in een zeer verbale samenleving leven vind ik het heerlijk een vak uit te oefenen waarbij dat juist niét op de voorgrond hoeft te staan. In mijn praktijk worden uw kwaliteiten niet afgemeten aan hetgeen u vertelt of doet. U mag hier uzelf zijn!


Massagepraktijk in Goede Handen is een Paramedische Praktijk voor Natuurgeneeskunde.

Een natuurgeneeskundig (massage)therapeut benadert de cliënt op een holistische wijze. Alle aspecten van het ‘mens-zijn’ (mentaal-fysiek-spiritueel) spelen een rol in het ervaren van wel-zijn en gezondheid. Al deze aspecten worden meegenomen in het onderzoek en behandeling van een eventuele klacht of het op peil houden van uw gezondheid.

Hierbij werk ik volgens 5 natuurgeneeskundige principes: Energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Concreet betekent dit dat er in de behandeling gebruik kan worden gemaakt van verschillende behandelmethodes.

Daarbij werk ik samen in een groot netwerk van aanvullende disciplines op het gebied van mensendiecktherapie, manuele therapie, haptonomie, osteopathie, homeopathie en lichaamscoaching.


U kunt in mijn praktijk rekenen op een respectvolle, vertrouwde behandeling en gedegen advies.

Voordat u een afspraak maakt, leest u dan eerst mijn huisregels.

Ik ben lid van de beroepsvereniging BATC. Deze vakorganisatie houdt de vakkennis van hun leden op peil. Ieder lid is verplicht zich regelmatig bij te scholen. Hierdoor bent u als client verzekerd van vertrouwde, gedegen zorg en advies.

 


Massagepraktijk

 

 
De praktijk voor menselijke zorg en aandacht, een vakbekwame behandeling en gedegen advies
spacerBrinkgreverweg 122, 7413 AG Deventer T 06 40 22 11 37 info@esthergreve.nl