Erkenning als natuurgeneeskundig therapeut

batcbordjeIk ben door de kwaliteitscommissie KBNT gekwalificeerd als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut.  Ik heb mij verbonden aan beroepsvereniging BATC.

Een natuurgeneeskundig (massage)therapeut benadert de cliënt op een holistische wijze. Alle aspecten van het ‘mens-zijn’ (mentaal-fysiek-spiritueel) spelen een rol in het ervaren van wel-zijn en gezondheid. Al deze aspecten worden meegenomen in de diagnostisering en behandeling van een eventuele klacht of het op peil houden van uw gezondheid.

Hierbij werkt de therapeut volgens 5 natuurgeneeskundige principes: Energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Concreet betekent dit dat er in de behandeling gebruik kan worden gemaakt van verschillende behandelmethodes.

Praktisch verandert er binnen de praktijk voor u als cliënt niet zoveel. Wat wel verandert is dat cliënten die tot nog toe mijn behandeling niet konden declareren dit nu grotendeels, geheel of gedeeltelijk, wel kunnen doen (vanuit de aanvullende verzekering).  Vanaf september heb ik mijn tarieven hierop aangepast.

TER AANVULLING!

De zorgverzekeraars die verenigd zijn binnen UVIT/RBNG hebben per augustus j.l een ledenstop ingesteld. Dit betekent dat aangesloten cliënten voorlopig niet in aanmerking komen voor vergoeding. Binnen UVIT zijn de volgende verzekeringen aangesloten:

Aevitae, IAK, IZA, IZZ, Trias, Turien & co, UMC, Unive en VGZ.

Ik hoop u binnenkort weer te mogen ontmoeten in de praktijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *